Menu
Kultur og underholdning

Too hot to handle – ny Netflix-serie

Netflix er ute med et nytt realityprogram. Hysterisk morsomt med et godt utvalg av personligheter. Det har heller ikke gått Netflix hus forbi at reality med ingredienser som sex og pene kropper selger.

Fra før har Netflix utviklet «Love is blind», hvor man sjekker hverandre opp uten å se den du sjekker.

Big surprise, i “Too Hot To Handle” er sjekking forbudt eller rettere sagt sex, kyssing og kosing blir straffet med bøter, som trekkes fra pengepremien på 100.000 $. 10 polygame personer sjekker inn på resorten med en ting for øye, sjekking og sex – uvitende om at mystiske Lana venter dem. Lana er en koneformet høyttaler som ser og hører alt. Hennes mål er å hjelpe disse menneskene til å kontrollere sine drifter (seksuelle), og å bli en god partner eller kjæreste. Hun er den som gir instrukser, og straffer dem som driver utukt. Og hun svarer også på spørsmål, og gruppen begynner å utvikle en form for idolisering av Lana, som om hun er slags guru.

Artikkelen fortsette under bildet (Francesca og Harry)

View this post on Instagram

who watched the reunion!? 👀

A post shared by TOO HOT TO HANDLE (@francescafarago) on

De første som blir bøtelagt er Francesca og Harry – Francesca er en typisk influencer fra British Colombia i Canada, som før serien hadde 3-400.000 følgere på Instagram, og som ikke overraskende nok er blitt mangedoblet etter serien. Harry er godgutten fra «down-under» som liker å feste, litt overfladisk og gir litt faen. Høyreist og sjarmerende. De forelsker seg og kysser – Lana straffer dem med $ 3.000 i plenum. I mellomtiden har Harry klart å legge skylden på Fransesca. Fransesca tar hevn med å kysse Haley. Haley er en litt opprørsk jente fra Florida, som har en tatovering på ryggen uten å vite hvilket språk det er på. De to prøver å skylde på Rhonda og Sharron, men blir avslørt av Lana. Med i serien er britiske Chloe som underholder med sine herlige kommentarer, og som forelsker seg i to forskjellige menn, men uten hell. Så danner Sharron, Dave og super hotte Rhonda et lite trekant-drama, Kelz fra London er oppgitt over all pengene som forsvinner etterhvert som utukten brer om seg. Her er det sexy ungdommer fra England, hele USA, Australia, Canada og Irland. Sammen med en god producer blir dette god underholdning. Netflix slapp alle episodene samtidig, også kommer en ett-år-etter-episode med en videokonferanse, som ble sluppet litt senere.

Hvis du kjeder deg en dag, og har lyst på en god latter anbefaler jeg «Too Hot To Handle» – ikke ett must men absolutt verdt en titt 😊  

No Comments

    Leave a Reply